"για να φκιάξωμεν χωρίον, πρέπει να φύγουμε από το εγώ και να πάμε στο εμείς" - Ιωάννης Μακρυγιάννης

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

Δεν έχουμε χρήματα να πληρώσουμε τους φόρους:


•                     Είμαστε 1.5 εκατομμύριο άνεργοι,4 εκατομμύρια με τις οικογένειές μας και καθημερινά γινόμαστε περισσότεροι.Χωρίς δουλειά δεν έχουμε τα μέσα να επιβιώσουμε.Για αυτό δεν μπρούμε να πληρώσουμε τους φόρους.

•                      Είμαστε συνταξιούχοι που μας κόψατε τις συντάξεις μας,δεν έχουμε χρήματα να αγοράσουμε τα φάρμακά μας και όταν διεκδικούμε την επιβίωσή μας,μας ψεκάζετε δωρεάν με χημικά.Για αυτό δεν μπορούμε να πληρώσουμε τους φόρους.

•                      Είμαστε εργαζόμενοι φτωχοί που με τις περικοπές των μισθών αδυνατούμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς τις οικογένειές μας.Δεν ικανοποιούμε ούτε βασικές μας ανάγκες προκειμένου να διασφαλίσουμε το καθημερινό πιάτο φαγητό της οικογένειάς μας.Για αυτό δεν μπορούμε να πληρώσουμε τους φόρους.

Δεν θέλουμε να πληρώσουμε τους φόρους:

Δεν είμαστε φοροφυγάδες ή μπαταξήδες.Αρνούμαστε να πληρώσουμε τους φόρους που πηγαίνουν στην αποπληρωμή του απεχθούς χρέους και στη στήριξη των ιδιωτικών τραπεζών.Ένα χρέος που δημιούργησαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις σε συνεργασία με τα ξένα συμφέροντα και που απαιτείται να πληρώσει η ελληνική κοινωνία.

Χρήματα των φόρων που σε μια πραγματική δημοκρατία θα έπρεπε να διατίθενται:
•                     Σε κατασκευή  νοσοκομείων με πλήρη εξοπλισμό,στη στελέχωσή τους με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για μια δωρέαν υγεία για όλους.

•                     Σε σχολεία με πλήρες εκπαιδευτικό προσωπικό,με δωρεάν βιβλία,με πετρέλαιο το χειμώνα και κάλυψη όλων των λειτουργικών δαπανών.

•                     Δημόσια και δωρεάν πανεπιστήμια για όλους.

•                     Στην ανάπτυξη για να ξαναποκτήσουμε όλοι μας σταθερή και μόνιμη εργασία.

•                     Στην υποστήριξη θεσμών κοινωνικής πρόνοιας και πολιτιστικών εκδηλώσεων-δράσεων για όλη την κοινωνία.
Επειδή όλα αυτά όχι μόνο δεν γίνονται αλλά ξεπουλάτε και ό,τι δημόσιο έχει απομείνει δηλώνουμε ότι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!
 ΑΥΤΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
                                                                   ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΑΡΑΤΣΙ. ΠΕΜΠΤΗ 19/7  7:30 μ.μ. ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ-ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: